Cele mai ciudate şi amuzante motive pentru care unii angajaţi s-au trezit concediaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii angajaţi au făcut gafe incredibile, pentru care au fost daţi afară/FOTO www.feminspire.com

Dincolo de supărarea pe care o aduce orice concediere, în unele cazuri angajaţii care au fost daţi afară au de spus o poveste surprinzătoare şi chiar amuzantă.

Utilizatorii aplicaţiei Whisper au prezentat câteva cazuri amuzante şi bizare, care au dus la concedierea lor. Whisper este o aplicaţie care permite anonimitatea totală a celor care împărtăşesc cu alţii anumite informaţii.

Desigur, în unele dintre aceste cazuri prezentate, fostul angajat a avut în mod clar o vină serioasă, chiar dacă aceasta nu ţinea neapărat de competenţa lui profesională.

De exemplu, un fost angajat recunoaşte că a fost concediat pentru că obişnuia să fure din frigider mâncarea colegilor. Evident, ca să nu se facă de râs, le-a spus rudelor şi prietenilor că a fost dat afar în urma restructurărilor de la firmă.

Un altul spune că a fost concediat pentru că, în timp ce lucra la o gogoşerie, a ascuns o cutie de gogoşi în frigider, ca s-o mănânce mai târziu.

Un tânăr care lucrase la o cafenea Starbucks a fost dat afară după ce a desenat un penis în spuma cafelei cerute comandate de o clientă, scrie Daily Mail.

Un fost angajat spune că într-o zi s-a simţit rău la serviciu şi a băut dintr-o sticlă în care credea că este un suc, dar în realitate era lichior. A fost concediat pe motiv că a băut alcool la locul de muncă.

Cel mai amuzant caz este poate al unui angajat care a recunoscut că a fost concediat după ce împrumutat într-o noapte un cântar alimentar de la firmă şi l-a dus acasă ca să cântărească nişte marijuana, iar şeful lui a aflat ce-a făcut.

Iată şi alte motive amuzante pentru care au fost concediaţi unii angajaţi: şi-a luat concediu medical ca să se poată juca pe calculator, a avut gaze în timpul unei şedinţe importante, a mâncat bomboane în timpul programului, nu ştia să capseze hârtiile aşa cum îi cerea şeful, şi-a făcut un selfie la birou, a făcut sex în birou după orele de program.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”