Care sunt criticile localnicilor cu privire la cele mai importante atracţii turistice din ţările lor: Manneken Pis şi casacada Niagara, pe lista neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la cascada Niagara, în SUA, până la statuia Manneken Pis din Bruxelles, în Belgia, unele dintre cele mai cunoscute atracţii turistice din lume au fost criticate chiar de localnici, cu ocazia unui sondaj realizat de platforma de socializare Reddit.

Potrivit platformei Reddit, americanii s-au plâns de numărul mare de turişti care vizitează cascada Niagara, în timp ce germanii se declară nemulţumiţi de fluidele corporale lăsate în urmă de petrecăreţi cu ocazia Oktoberfestului din Munchen.

Pentru utilizatorul Reddit Bvigilante, dezamăgirea a fost aceea că zona geografică din Singapore „promovată” ca cel mai sudic punct din Asia continentală nu reprezintă deloc acest lucru, totul fiind o minciună, potrivit acestuia. Un american originar din Florida, care s-a plâns sub pseudonimul ConstableBlimeyChips are aceeaşi problemă referitor la o atracţie din apropiere de Kay West despre care se spune că ar fi cel mai sudic punct al Americii de Nord continentale.

Potrivit Daily Mail, alţi rezidenţi se străduiesc să descopere frumuseţea în locuri faimoase, care ar fi, potrivit acestora, obturată de puhoiul de turişti care se îmbrâncesc să facă poze. Un exemplu în acest sens fiind cascada Niagara. Tot referitor la mulţimea de turişti, un localnic al oraşului Munchen a criticat festivalul berii Oktoberfest şi pentru cozile lungi, dar şi pentru preţurile exagerate.

FOTO dailymail.co.uk/Alamy

Printre atracţiile turistice criticate se numără şi Mannekin Pis, faimoasa statuie de 61 cm din Bruxelles a unui băieţel care urinează în bazinul unei fântâni. Aceasta a fost descrisă de către un belgian ca fiind prea mică, motiv pentru care poţi să treci pe lângă ea fără să o remarci.

FOTO dailymail.co.uk/Alamy

Utilizatorul Domesticsuper a catalogat faimoasa operă de artă a Danemarcei - Mica Sirenă – ca pe un obiectiv în prezenţa căruia nu te simţi copleşit, adaugând că este distractiv să mergi acolo pentru a-i vedea pe turişti dezamăgiţi.  

FOTO roughguides.com

În Marea Britanie, localnicii sunt sideraţi de turiştii care se aliniază în conzi infernale, aşteptând ore în şir să viziteze muzeul Madame Tussauds din Londra, doar ca să admire statui din ceară care înfăţişează diverse personalităţi. 

FOTO acspecialprojects.com