10 plaje exotice de care nu ai auzit până acum. Sunt adevărate paradisuri tropicale, ferite de aglomeraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia Huffington Post prezintă câteva dintre cele mai frumoase plaje necunoscute din lume, adevărate paradisuri tropicale izolate, ferite de aglomeraţie.

Pentru cei care vor să ajungă în locuri deosebite, unde să se bucure de soare şi de mare în linişte, există multe plaje de care puţini oameni au auzit până acum.

Plaja Flamenco din Culebra, Puerto Rico este superbă, cu nisip fin şi ape cristaline.

Plaja Bonifacio din insula franceză Corsica este un alt loc inedit, unde dealurile par că se varsă lin în mare. Plaja este în zona unui mic port, foarte liniştit.

Plaja Star din Filipine este deosebită, având ape aşa de curate încât se vede perfect fundul mării.

Golful Apollo din Australia are o plajă mare şi liniştită, cu nisip fin şi valuri mari, ideală pentru cei care vor să facă surf.

Insula San Blas din Panama pare să fie ireală, copiată dintr-un album cu fotografii turistice. Plaja înconjurată de palmieri este cu siguranţă paradisul la care visează mulţi dintre noi.

La fel de pitorească este şi plaja din Mahe, cea mai mare insulă din Seychelles.

Mai aproape de noi, în Turcia, există plaja Oludeniz, care se află într-o superbă lagună albastră. Imaginile surprinse de la înălţime sunt cu adevărat impresionante.

Plaja Baia do Sancho din Brazilia a fost declarată anul acesta cea mai bună plajă din lume. Este izolată, lată şi cu nisip fin, într-un peisaj deosebit.

Plaja Şapte Mile din Insulele Cayman este printre cel mai frumoase din lume, cu apă cristalină, albastră, nisip alb fin şi plamieri care oferă umbră naturală.

Plaja Iubitului, din Mexic, are o formă stranie, de bol, marginile fiind formate de stânci ascuţiţe, abrupte. Nisipul este fin, iar apa curată, de culoare turcoaz.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai