Video Secretele celor mai bune murături de la Horia Vîrlan: cum le păstrează crocante şi ce ingrediente foloseşte pentru saramură 

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maestrul bucătar Horia Vîrlan (foto), în vârstă de 55 de ani, a fost invitat la Adevărul Live, unde a dezvăluit secretele unor murături perfecte. El a explicat cum face saramura şi cum alege legumele pentru a se asigura că vor rămâne crocante până ce...

Mai multe pentru tine:
Eduard, un copil de 10 ani, crescut de bunici și abandonat de părinți, luptă pentru viață! A vomitat sânge și are nevoie de o operație urgentă la inimă. AJUTĂ ȘI TU!
Cauza morții bateristului Marius Keseri de la Direcția 5. Prietenii rup tăcerea. „Boala cumplită îl schimbase, nu-l mai recunoșteai. Venea la biserică să se roage”. Ultimele fotografii
Drama Cameliei Mitoșeru, la 74 de ani: „Am suferit o nouă operație pe creier”. Fiul Mihai Mitoșeru n-o scapă din ochi: „Mă răsfață, e sufletul meu”
I-a donat propriul rinichi, dar n-a fost invitată la nunta Selenei Gomez. Cum explică donatoarea trădarea
Momentul fenomenal în care Ianis Hagi salvează echipa Națională a României
Prințesa Rajwa a dus moda din Iordania la Palatul Elysée din Paris! Întâlnire istorică cu Brigitte și Emmanuel Macron
Românii care au vizitat una dintre cele mai izolate și ieftine țări din lume. Ce i-a impresionat cel mai mult: „Un gest simplu, dar cu o semnificație profundă”
Liceele din Slatina, dotate cu defibrilatoare. „Spune ce să faci, când să faci, cum să faci. Important este să aveți curaj”
Sute de monede antice din aur și argint, descoperite într-o locație secretă
Eduard, băiețelul care a unit un oraș întreg. „Am stat patru ore cu sute de oameni la Centrul de Transfuzie, să donăm sânge”
„Am rămas în chiloți!” Momentul terifiant trăit de un român celebru pe cel mai înspăimântător aeroport din Europa