Reţetă de tort de şampanie, potrivit de Revelion
0În mai putin de 6 săptămâni vom sta la masă alături de cei dragi, sărbătorind intrarea într-un nou an. Pentru asta trebuie să avem grija ca bucatele să fie alese şi potrivite. Azi vă prezentăm o reţetă de tort de şampanie, potrivit de Revelion!
Reţetă de tort de şampanie - ingrediente
Pentru blatul fraged:
100 g faina
40 g zahar pudra
1 galbenus
50 g unt
Pentru blatul de pandispan:
4 oua mari
coaja rasa de la o lamaie
150 g zahar
100 g faina
100 g amidon
50 g unt topit
1 lingurita praf de copt
Pentru crema:
2 linguri jeleu de zmeura
2 galbenusuri
50 g zahar
125 ml sampanie
coaja rasa de la o lamaie
6 foi gelatina alba sau 10 g gelatina fin maruntita (granule)
100 ml smantana pentru frisca
2 albusuri (optional)
Pentru ornat:
300 ml smantana pentru frisca
75 g ciocolata alba, rasa sau taiata in fasii
75 g bezea, maruntita
100 g boabe de zmeura
1 lingurita zahar pudra cernut
Află doar aici cum se prepară această minunăţie!
Cremă de zahăr ars cu dovleac. Reţetă delicioasă de toamnă!
Ruladă cu dovleac, reţeta unui desert extrem de delicios!