Pui în sos de tarhon
0Această reţetă de pui în sos de tarhon este pregătit într-un sos delicat, gata în numai 30 de minute. Familia şi musafirii o vor aprecia! Tarhonul este un condiment pe care îl poţi folosi foarte bine la pui. Nu mulţi ştiu asta, dar am aflat chiar de la un chef bucătar care foloseşte această aromă pentru carnea de pui.
Pui în sos de tarhon – Ingrediente
500 g piept de pui tăiat fâşii, fără pieliţe
250 g ciuperci
3 linguri unt
1 căţel usturoi, pisat
1 lingură tarhon proaspăt sau 1 linguriţă tarhon uscat
2 căni supă de pui
½ cană smântână
1 linguriţă sare
¼ linguriţă piper
Pentru îngroşare
2 linguri făină
¼ cană apă
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară acest pui în sos de tarhon!
Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci
Pui în sos de lămâie cu măsline