Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină
0În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o savoare aparte deserturilor.
Ingrediente
Pentru blat
200 g biscuiţi
200 g unt
Pentru cremă
600 g brânză cremoasă
250 g brânză de vaci bine scursă
200 ml frişcă lichidă
100 g zahăr
1 plic gelatină
4 linguri mac
întăritor de frişcă, opţional
Pentru glazură
1 plic gelatină
300 g cătină
Află cum se prepară prăjitura cu cremă de brânză şi jeleu de cătină pe clickpoftabuna.ro!
Uite cum se face tortul cu cremă de cătină!
Vezi cum se fac cei mai buni biscuiţi cu ciocolată!