Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

Crăciunul e tot mai aproape şi, ca orice român, probabil îţi doreşti ca masa să fie îmbelşugată. Dacă te-ai săturat de sarmale, dar nici nu vrei să renunţi la preparatele româneşti, îţi propunem noi o reţetă delicioasă: rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci.

Ai varza şi carnea de porc într-un preparat diferit, cu care sigur îţi vei surprinde oaspeţii. Iată cum se pregăteşte şi de ce ai nevoie: 

Ingrediente:

- cotlet de porc

- frunze de dafin

- 3 cuişoare

- 1 ceapă

- varză albă

- piper negru

 -200 gr ciuperci

- ulei de floarea soarelui sau de rapiţă

Află cun se prepară, doar aici!

Cârnaţi de casă afumaţi, reţeţă de Crăciun

Secretul celor mai bune sarmale de Crăciun