Învaţă să prepari cea mai bună ciorbă de văcuţă în pâine
0Serveşte cioba în pâine! FOTO: Shutterstock
Uşor de făcut şi foarte gustoasă, ciorba de văcuţă este ideală pentru un prânz bogat. Pentru a surprinde pe toată lumea, serveşte-o în pâine!
Ingrediente:
500-700 g carne vită
1 kg roşii zemoase
2 morcovi potriviţi
1 ceapă mare
2 ardei graşi
ulei de floarea-soarelui
sare
2 l apă clocotită
3 cartofi
pătrunjel sau cimbru
4 pâinici rotunde, negre
ceapă verde, opţional
piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele, apoi tai cubuleţe cartofii, ardeii graşi şi ceapa julien, iar morcovii îi dai prin răzătoare. Prepari şi roşiile cu care vei acri ciorba.
Vezi restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!