Coastă de porc umplută cu muştar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: Photoland

La români , muştarul este asociat cel mai des cu micii, cârnăciorii şi friptura. Dar îl poţi folosi ca umplutură într-o delicioasă friptură, aşa cum este această coastă de porc umplută cu muştar.

Ingrediente

400 g coastă de porc, cu tot cu carne şi şorici

3 cartofi

150 g ciuperci

2 cepe

cimbru

ulei

2 linguri muştar iute

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Mai multe pentru tine:
Acuzată că poartă genți de lux, dar că nu-și ajută tatăl aflat la azil! Ion Cassian o apără pe Irina Columbeanu: „Nu-i duceți grija lui Irinel, are șifonierul plin cu...!”
Cea mai puternică rugăciune! Spune-o zilnic şi scapi de orice rău
Cine este Bogdan Boitor, noul iubit al Ilincăi Vandici. În ce oraș din România a dus-o pe vedetă în vacanță
Scandal într-o bancă din Craiova: un tânăr a distrus două uși și un laptop și a amenințat trei angajate
Mesajele Vasilicăi Enache, avocata decedată în explozia din Rahova, analizate de criminalist: „În acel bloc era o bombă cu ceas”
Ce tranzacții suspecte a descoperit Libra Bank în conturile AUR. Ce plăți s-au făcut către patronul Realitatea PLUS, unde Simion și Georgescu sunt lăudați excesiv
Tânăra de 16 ani care a întors toate scaunele la „Vocea României” încă de la primele note. Smiley: „Eu nu am mai auzit niciodată așa ceva”
Cine a fost Dorin Pavel, inginerul care a plănuit marile hidrocentrale din România
Exclusiv! Acasă la Chef Alexandru Sautner. Juratul "Chefi la cuțite" ni le prezintă pe fetele care-l împlinesc ca soț și tată
Prințul renegat, un libidinos notoriu! Apela la angajații de la Palat să facă rost de femei și-și dorea ”blonde și balerine”
Lupu Rednic ține cură de slăbire, la 56 de ani: „Grăsimea-i bună numai în tigaie!”. Secretul sănătății: un păhărel de horincă și untură de porc de Mangalița. Cât costă dieta?