Bucătăria italiană, sărbătorită de Antonio şi Michael Passarelli, la atelierul de gătit „Click! Poftă bună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orice demonstraţie culinară trebuie să îmbrace forma unui spectacol, pentru că bucătăria este locul în care se leagă cele mai trainice prietenii. Este locul în care carnea, pastele, condimentele şi restul ingredientelor capătă formă în preparate pe care cu greu le poţi uita.

Miercuri, 27 martie, am avut o seară magică la 14th Lane din Bucureşti. Redacţia revistei „Click! Poftă bună!“ a organizat a IV-a ediţie a Atelierelor de gătit „Click! Poftă bună!“. 

Peste 100 de cititori ne-au fost alături pentru a descoperi împreună tainele bucătăriei italiene alături de celebrul bucătar Antonio şi fiul său, Michael Passarelli, un talentat chef din noua generaţie. Gazda evenimentului a fost simpaticul Dezbrăcatu′, de la Prima TV, iar parteneri ne-au fost pastele Hutton şi Bella.

  

Cei doi magicieni ai bucatelor italiene, chefii Antonio şi Michael, au făcut o demonstraţie live de gătit, presărată cu numeroase sfaturi şi ponturi în ceea ce priveşte bucătăria din Peninsulă. Ei au preparat penne alla crudaiola (cu paste oferite de Hutton), salată cu piept de pui, ghimbir şi lime, precum şi o delicioasă pizza, realizată cu blat oferit de Bella. Cei prezenţi au degustat aceste bunătăţi, plăcinte Bella, dar şi deliciile de la bufetul oferit de cateringul Spoonfool, coordonat de cheful Andrei Ţandără, precum şi delicioasele şi elegantele deserturi de la Mousserie, purtând semnătura tinerei şi pasionatei Roxana Tănase. 

Talentatele fetiţe din trupa de gimnastică estetică CS Ritmica au susţinut câteva moment artistice antrenante şi vesele. Clubul Sportiv Ritmica (gimnastica estetica, dansuri moderne şi balet pentru copii) a obţinut recent medalia de bronz la Cupa Mondiala de gimnastică estetică de grup, desfăşurată în Bulgaria. Invitaţii „Click! Poftă bună!“ şi toţi cei prezenţi au putut pleca acasă cu amintiri foto de la Photosnacks. 

Antonio Passarelli, care are peste 50 de ani petrecuţi în bucătării profesioniste, a mărturisit că se simte provocat în bucătărie de suflul nou pe care i-l dă fiul său, Michael. Acesta din urmă a lucrat în mai multe restaurante din Europa, în ultimii ani, pentru ca în prezent să opteze pentru echipa restaurantului Diplomatic din Mamaia. Chiar dacă adaptaţi reţetele din bucătăria italiană pentru gusturile voastre, Michael are un sfat: alegeţi întotdeauna ingrediente locale de bună calitate, cum sunt şi delicioasele paste Hutton, şi nu veţi da greş. 

Mai multe pentru tine:
De ce a plecat, de fapt, Theo Rose de la Vocea României: „Anul ăsta, show-ul se oprește pentru mine”
Charlotte, steaua Crăciunului regal. Superba prințesă de 10 ani a fost în centrul atenției la Sandringham
Horoscop săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie. Succes total la final de an pentru Scorpioni, schimbare majoră pentru Vărsători
Ce etnie are Alessia Pop, câștigătoarea de la Vocea României: „Nu pot exprima durerea pe care o simt ...”
Top 20 mașini de spălat și uscătoare 2025 – alege modelul perfect pentru casă și economisește inteligent
Cadouri de Crăciun pentru el: Top 15 aparate și produse de ras și bărbierit verificate online – alege cadoul care îl va impresiona și răsfăța
Cele mai bune 15 vinuri de pe eMAG în 2025: ce aleg românii de sărbători. Transformă mesele de Crăciun și Revelion în momente magice
Cadouri de Crăciun pentru copii: 25 de hanorace și pulovere festive – de la modele la reducere sub 100 de lei, la cadouri unicat și personalizate
Mesajul de Crăciun al lui Dragoș Dolănescu pentru fratele lui și Maria Ciobanu: „Tata ar fi fericit în Cer dacă...” Cum petrece în Costa Rica: „Nu vor lipsi sărmăluțele”
Pijamale pentru copii de Crăciun 2025 – cozy și hazlii, la ofertă, majoritatea sub 100 lei, cadouri de la Moșu’ pentru dimineți pline de magie
Tricouri de Crăciun pentru copii și familie – Cadouri unice, outfituri cozy și reduceri exclusive eMAG: magia sărbătorilor în casa ta