Angajaţii McDonald’s povestesc cele mai teribile păţanii petrecute la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Statele Unite, McDonald's este una dintre companiile cu cei mai mulţi angajaţi, iar clienţii care trec pragul faimosului restaurant sunt, adesea, subiectele întâmplărilor povestite de cei dintâi, se arată într-un articol al Business Insider.

Angajaţii McDonald's relatează conflictele avute cu unii clienţi nepoliticoşi, dezastrul din bucătăria în care pregăteau cunoscutele preparate, mulţi dintre aceştia postând informaţiile pe Reddit, sub protecţia anonimatului.

Unul dintre angajaţi povesteşte, de exemplu, că un client i-a aruncat drept în faţă un hamburger, deoarece "castravtele murat nu se afla exact în centrul chiflei".

"Am avut un client care m-a ars în mod intenţionat cu ţigara. Încă mai am o cicatrice în urma incidentului", povesteşte un alt angajat al restaurantului.

Nu doar clienţii nepoliticoşi reprezintă sursa de inspiraţie a celor de McDonald's, ci şi ceea ce se petrece în cadrul echipei de angajaţi. De pildă, unul dintre aceştia îşi aminteşte de o noapte în care curăţa, ca de obicei, prin bucătărie, când a descoperit :"mormane de grăsime şi mizerie deasupra cărora roiau muştele", aflate pe podea.

Pe de altă parte, nu toate plângerile sunt la fel. Un alt angajat, de asemenea anonim, se plânge de faptul că "pielea îi miroase mereu a cartofi prăjiţi", în timp ce alţii susţin că mulţi dintre colegii lor de muncă "au câştigat în greutate" după ce s-au angajat la McDonald's.

"Într-una din zilele când mă aflam la muncă şi eram pregătit să iau următoarea comandă, persoana care stătea la rând a căzut, pur şi simplu, în mijlocul restaurantului, pradă unui atac de cord. Toată lumea a amuţit, iar eu am fugit în spatele magazinului şi l-am rugat pe şeful meu să cheme ambulanţa, ceea ce a şi făcut. Dar problema a intervenit când, în timp ce omul se zvârcolea pe jos şi murea la câţiva metri de mine, ceilalţi şefi mi-au ordonat să mă întorc la muncă.", povesteşte un altul.

Nu se ştie care va fi poziţia lanţului de restaurante, cu privire la mărturiile angajaţilor americani, cu atât mai mult cu cât sursele acestor întâmplări sunt anonime, aşadar nu se pot verifica.