VIDEO Palma lui Raul: marginalizat la Sevilla, Rusescu a marcat un gol cu dedicaţie pentru antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a ajuns în La Liga, în vară, fostul atacant al Stelei n-a bifat decât un meci în campionatul spaniol. Nici în Europa nu i s-au dat prea multe şanse, nici măcar în meciurile fără miză. Joi seară, vârful de 25 de ani a profitat la maximum de minutele pe care le-a prins pe teren.

Raul Rusescu e aproape de o despărţire de Sevilla, existând şanse mari ca, în iarnă, el să fie împrumutat la un club, unde să aibă şanse să joace mai mult. Vârful român n-a fost pe placul tehnicianului Unai Emery la Sevilla, dovadă şi ultima decizie a antrenorului de 42 de ani.

Joi seară, Sevilla, deja sigură de calificare în următoarea fază a Ligii Europa, a jucat, în deplasare, la Freiburg. Chiar dacă era o partidă fără miză, Emery a refuzat să înceapă cu Rusescu. L-a introdus abia pe final, în minutul 73.

Totuşi, fostul stelist a profitat din plin de şansa care i s-a dat şi, în minutul 90+4, a ridicat scorul la 2-0 pentru echipa sa. A fost a treia reuşită a lui Rusescu în acest sezon de Liga Europa, după „dubla“ cu Mladost Podgorica în preliminarii.

CITEŞTE ŞI:

*Rusescu şi-a pus la respect antrenorul: ce a spus tehnicianul Sevillei despre jucătorul pe care l-a ignorat până acum

Sevilla a câştigat grupa H cu 12 puncte şi s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, alături de Slovan Liberesc (9 puncte). Freiburg (6 puncte) şi Estoril (3 puncte) au fost eliminate.

VEZI GOLUL LUI RUSESCU