VIDEO Momentul în care o tânără aproape goală întrerupe finala Ligii Campionilor: cine este şi cum şi-a explicat gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără îmbrăcată provocator a pătruns pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor şi a acaparat toată atenţia, inclusiv a jucătorilor de pe stadionul Metropolitano din Madrid.

Pentru câteva momente, în finala Ligii Campionilor nimănui nu i-a mai păsat de cine va fi noua regină a fotbalului (este Liverpool!). Asta după ce o tânără sexy a reuşit să intre pe teren în timpul meciului şi să întoarcă toate privirile. 

Modelul rus Kinsey Wolanski, în vârstă de 22 de ani, a alergat pe teren după aproximativ un sfert de oră de la startul partidei Tottenham–Liverpool. 

Tânăra, îmbrăcată într-un body ce-i lăsa la vedere aproape în întregime părţile intime, a fost scoasă rapid de pe gazon. 

Imaginile depotrivă sexy şi amuzante cu tânăra au făcut înconjurul internetului, mulţi fiind de părere că a fost „cea mai bună parte“ a meciului, iar Wolanski şi-a crescut considerabil numărul de fani pe platformele sociale, ajungând în doar câteva ore de la zeci de mii la peste 900.000 de urmăritori. 

Mai mult, pe body-ul purtat de tânără era scris „Vitaly Uncensored“, numele site-ului de adulţi pe care îl deţine iubitul tinerei, iar experţii spun că momentul i-a adus o reclamă în valoare de aproape 4 milioane de dolari. 

Kinsey Wolanski şi-a explicat (cumva) gestul. „Viaţa este pentru a fi trăită şi pentru a face lucruri nebuneşti pe care ţi le vei aminti întotdeauna“, a scris ea alături de un filmuleţ în care este surprins momentul „invaziei“, dar şi cel de după ce a fost „capturată“. 

        View this post on Instagram                   STREAKING THE CHAMPIONS LEAGUE! Life is for living, do crazy things that you will remember forever 😈 A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:43pm PDT

De asemenea, a publicat şi o imagine în care mijlocaşul Harry Winks se uită la ea cu o privire ce nu are nevoie de comentarii, însă tânăra a găsit unul potrivit: „Oare am distras atenţia un pic prea mult?“.

        View this post on Instagram                   Did I distract #8 a little too much? A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Jun 1, 2019 at 4:51pm PDT

Kinsey Wolanski este iubita unui faimos YouTuber rus, Vitaly Zdorovetskiy, cunoscut pentru farsele sale, dar şi pentru site-ul de adulţi Vitaly Uncensored, care a depăşit pragul de 10 milioane de abonaţi.

Mai multe pentru tine:
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Pericol în Vrancea: o autocisternă plină cu etanol s-a răsturnat pe E85. Șoferul a murit FOTO VIDEO
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”