VIDEO Faza cu un arbitru femeie face înconjurul lumii, după reacţia faţă de un fotbalist recalcitrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatiane Sacilotti

O femeie care arbitra un meci din Brazilia a avut o reacţie vehementă la adresa unui jucător care i-a contestat decizia, publicul rezonând cu atitudinea acesteia.

Pe numele ei Tatiane Sacilotti, femeia arbitru a fost protagonista unei faze devenită cunoscută la nivel internaţional. 

După ce Biro Biro, mijlocaşul formaţiei Ponte Preta, din primul eşalon brazilian, i-a reproşat că a acordat greşit o lovitură liberă, aceasta a reacţionat în aceeaşi manieră, determinându-l pe jucător să se îndepărteze.

Când fotbalistul a strigat spre arbitru, apropiindu-se Tatiane Sacilotti a început să-l urmărească pe teren, silindu-l să se retragă, fiind aplaudată de public.

Zlatan Ibrahimovici nu se dezminte: „Franţa este o ţară de rahat“

Mai multe pentru tine:
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”