Zlatan Ibrahimovici nu se dezminte: „Franţa este o ţară de rahat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici FOTO Franck Fife/AFP
Zlatan Ibrahimovici FOTO Franck Fife/AFP

Paris Saint-Germain a plecat învinsă din deplasarea de la Bordeaux, disputată duminică şi încheiată cu 3-2 în favoarea gazdelor. La finalul acestui meci, Zlatan Ibrahimovici a avut o reacţie virulentă la adresa Franţei.

În drum spre vestiare, suedezul a răbufnit, zicând: „În 15 ani n-am vazut un arbitraj ca ăsta. Franţa e o ţară de rahat şi nu merită o echipă ca PSG“. Aşa cum era de aşteptat, comentariul său a stârnit reacţii negative, iar Zlatan Ibrahimovici a revenit asupra celor declarate, prin intermediul site-ului oficial al lui PSG: 

„Vreau să clarific faptul că ceea ce am zis în seara aceasta nu era despre Franţa sau despre oamenii francezi. Vorbeam strict despre fotbal. Am pierdut meciul, accept asta, dar nu pot să trec peste un arbitru care nu urmează regulile. Nu e prima dată şi am obosit. Aş vrea să-mi cer scuze dacă oricine s-a simţit ofensat sau a interpretat ce am zis în mod eronat“. 

PSG ocupă locul doi în primul eşalon francez, la două puncte distanţă de liderul Olympique Lyon, având un bilanţ de 15 victorii, 11 remize şi trei înfrângeri. De cealaltă parte, Bordeaux se află pe a şasea poziţie, cu 13 meciuri câştigate, nouă egaluri şi şapte partide pierdute. La cei 33 de ani ai săi, Zlatan Ibrahimovici evoluează în Ligue I din 2012, având 70 de goluri înscrise în 87 de meciuri!

VIDEO Suporterii lui Chelsea, subiect de controverse, după ce nu au lăsat un om de culoare să intre în metroul din Paris

Consecinţele episodului în care un bărbat de culoare nu a fost lăsat să intre în metrou de către suporterii lui Chelsea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite