Un rugbyst din naţionala Noii Zeelande a fost surprins în ipostaze jenante: a făcut sex în toaleta rezervată persoanelor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aaron Smith (25 de ani), aici alături de prietena sa Teagan (22 de ani) FOTO Facebook

Aaron Smith, rugbyst de top neo-zeelandez, a fost suspendat un joc şi a fost mustrat public de prim-ministrul ţării sale.

Aaron Smith şi-a cerut scuze pentru comportamentul său inacceptabil, în primul rând faţă de partenerea sa de viaţă şi faţă de familia acesteia, după ce a făcut sex în toaleta aeroportului. 
Pe aeroportul din Cristchurch, Smith şi-a lăsat colegii din naţionala de rugby a Noii Zeelande, alături de care jucase contra  Africii de Sud cu o zi înainte, şi a intrat după o femeie la toaleta rezervată persoanelor cu dizabilităţi. După 10 minute, cei doi au ieşit separat, la câteva momente distanţă. Ghiinionul lor a fost că un cuplu  aştepta la rând pentru a folosi toaleta. Acele persoane au realizat rapid ce se întâmplă înăuntru şi i-au filmat pe cei doi în momentul în care ieşeau din spaţiul rezervat celor cu dizabilităţi. 
Povestea a fost publicată de un ziar neo-zeelandez, iar Aaron Smith a fost nevoit să se recunoască “vinovat” . Aflat în Africa de Sud pentru un alt meci, el le-a mărturisit reporterilor că regretă  comportamentul său, că îşi cere scuze faţă de partenera sa şi că abia aşteaptă să revină acasă pentru a confrunta situaţia. Smith a fost trimis acasă cu un alt avion.
În Noua Zeelandă, unde rugbyşti sunt văzuţi ca modele, comportamentul lui Aaron Smith a lăsat un gust amar. Antrenorul l-a suspendat un meci din naţională, iar prim-ministrul a calificat gestul său drept unul care îl face de ruşine.

Mai multe pentru tine: