Soţia lui Eduard Novak, mesaj superb pentru vicecampionul paralimpic de la Tokyo VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laura Novak a trăit cu sufletul la gură duelul din această dimineaţă, în care soţul său l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka în finala cursei de urmărire individuală de 4.000 de metri.

Chiar dacă Eduard Novak (45 de ani) a fost învins de adversarul său mai tânăr cu 11 ani, performanţa românului rămâne una deosebit de mare. 

Pe lângă faptul că a câştigat patru din cele cinci medalii paralimpice din toată istoria României, Novak a devenit primul ministru al Sporturilor, aflat în funcţie, care a cucerit o medalie la Jocurile Paralimpice. Vorbim desore o premieră mondială!

Potrivit jurnalistului Dorin Chioţea, şeful departamentului de Sport din cadrul TVR, finala în care a concurat, astăzi dimineaţă, Eduard Novak a fost urmărită de soţia sa, Laura, dar şi de cei trei copii ai cuplului, la cofetaria familiei din Miercurea Ciuc.

După terminarea cursei, Laura Novak a transmis un mesaj emoţionant vicecampionului paralimpic de la Tokyo.

Ce a spus Laura Novak? 

*Sunt extrem de fericită şi mândră pentru performanţa lui. Am avut emoţii în tot timpul concursului, dar sunt convinsă că i-am transmis toate energiile noastre bune, chiar dacă n-am putut fi alături de el, la Tokyo. 

*Este o performanţă deosebită, mă bucur mult. Sunt fericită şi apreciez din suflet ceea ce a reuşit. Pe lângă faptul că este un sportiv de performanţă, Eduard este un tată deosebit şi un soţ adevărat. A fost susţinut de întreg oraşul, toată lumea a fost alături de el şi toţi se bucură pentru rezultatul său, pentru că el este un mare campion.

VEZI MESAJUL TRANSMIS DE LAURA NOVAK