Sistemul românesc respinge iminenta venire a unui neamţ: cum se va încerca împiedicarea numirii lui Daum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea

La doar câteva ore după ce tehnicianul de 62 de ani a aterizat la Bucureşti, oamenii rămaşi în Comitetul Executiv de pe vremea lui Mircea Sandu au pornit cruciada împotriva viitorului selecţioner.

Instalarea lui Christoph Daum în funcţia de selecţioner ar urma să fie validată sau respinsă la Comitetul Executiv de joi şi deja un om cu drept de vot a recunoscut că nu va fi de acord cu angajarea germanului de către FRF, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Acum, un al doilea membru în Comitetul Executiv a ieşit la atac prin intermediul gsp.ro şi a anunţat că nici el nu va fi de acord cu numirea lui Daum.

„Eu propun să ieşim cu toţii din Comitetul Executiv şi să nu-l votăm. Mai ales dacă FRF nu vine şi nu ne arată contractul lui Daum. Nimeni nu ne-a întrebat dacă să fie adus Daum şi nici n-am vorbit despre salariul lui. Andrei Vochin (n.r. - consilierul lui Burleanu) a spus că va avea un salariu de 500.000 de euro, dar eu nu cred. E exclus să fie doar atât. Eu sigur nu voi vota mâine. Aici nu suntem la Grădina Zoologică ca să-l aduci pe Daum, să-l plimbi prin faţa noastră şi noi să ridicăm mâna“, a spus Prunea, reprezentantul cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv.