Se întoarce Regele! Roger Federer a anunţat data la care va reveni pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer

Roger Federer a decis să ia o pauză după turneele din primele trei luni ale acestui an şi nu va juca nici măcar la Roland Garros.

"Nu mai am 25 de ani, am nevoie să îmi păstrez toată energia pentru Wimbledon. Iubesc mai mult iarba (n.r. să joace pe aceasta suprafaţă) decât zgura. Acesta este motivul pentru care am ales să spun <pas> şi anul aceasta sezonului de zgură", a declarat elveţianul, care a anunţat data la care se va întoarce pe teren: "Mă bucur să vă anunţ că voi reveni la Mercedes Cup în iunie. Abia aştept să ne vedem pe teren la Stuttgart"

Competiţia de la Stuttgart se va disputa în perioada 11-17 iunie, fiind una pregătitoare pentru Wimbledon. Pe lângă Stuttgart, Federer va juca tot pe iarbă la Halle.  

Roger Federer a câştigat de opt ori turneul de la Wimbledon

Mai multe pentru tine:
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență