Schimbări la LPF: reprogramarea meciurilor, modificări în organigrama conducerii şi o nouă competiţie de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Răzvan Păsărică

Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a susţinut luni o conferinţă de presă, în care a anunţat modificările structurale ale instituţiei pe care o conduce.

...despre înlocuirea oamenilor din mandatul lui Dumitru Dragomir: „Am avut doi vicepreşedinţi şi am rămas cu unul executiv, care să pună şi osul la treabă. Vom face teste la toţi angajaţii şi în funcţie de rezultate, vom şti şi noi pe cine bazăm, cine rămâne şi cine nu. Am propus Adunării Generale şi a fost ales în unanimitate în funcţia de vicepreşedinte Robert Pongracz. El a lucrat şase ani la liga profesionistă din Spania şi a fost un colaborator important la UEFA. A fost propunerea mea, dânsul se va ocupa de marketing, relaţii internaţionale şi alte atribuţii pe care i le voi da eu“.

...despre drepturile de televizare pentru sezonul viitor de Liga I: „Ele vor fi negociate prin mine, reprezentantul LPF. Până la 1 februarie, când e primul Comitet Executiv, reprezentanţii Ligii şi FRF vor judeca ofertele“.

...despre transferurile lui Adrian Mutu, Ianis Zicu şi Claudiu Keşeru în Liga I: „Orice jucător de valoare care vine în Liga 1 sper să aducă un plus la echipa la care merge. Depinde de ei cum se antrenează. Eu nu vorbesc despre jucători, despre echipe, despre şansele lor. Sunt echidistant“.

...despre alegerile Federaţiei Române de Fotbal: „Cred că Gică Popescu are şansele cele mai mari să fie preşedinte“.

...despre o nouă competiţie de fotbal: „Cupa Ligii intenţionăm să o facem din vară... Dacă nu se pot disputa meciurile din cauza unor intemperii, o să reanalizăm calendarul. Directiva UEFA şi FIFA este să terminăm campionatul până în 15 mai, noi vom cere o derogare până pe 1 iunie, mai ales că nu suntem calificaţi la Mondial“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua a primit o amendă după meciul cu Astra Giurgiu. Pantelis Kapetanos a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF

Gino Iorgulescu critică decizia de întrerupere a meciurilor din Liga I