Petrolul Ploiești, victorie împotriva echipei Oțelul Galați, în faza play-out a Superligii

0
Publicat:

Petrolul Ploiești a marcat o victorie importantă împotriva echipei Oțelul Galați. Scorul a fost de 2-1, într-o partidă tensionată desfășurată duminică, pe teren propriu, în cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Petrolul Ploiești - Oțelul Galați, scor: 2-1 FOTO Captură Youtube

Echipa gazdă a deschis scorul în prima repriză prin lovitura de la 11 metri a lui Gheorghe Grozav, după ce Alexandru Musi a fost faultat în careu de portarul advers, Eduard Pap. Cu toate că Oțelul Galați a reușit să egaleze înainte de pauză prin golul portughezului Frederic Maciel, Petrolul nu s-a lăsat învinsă.

Momentul victoriei a venit în minutul 81, când kosovarul Albin Berisha a deviat șutul lui Valentin Țicu în poartă, aducând bucurie suporterilor Petrolului. Momentul cheie al meciului a fost eliminarea atacantului Alexandru Mihai Pop din echipa Oțelul Galați, după ce acesta s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul, iar echipa adversă efectuase deja toate schimbările.

Petrolul a dominat jocul și a avut mai multe ocazii de a marca, cu Musi și Grozav arătându-se periculoși în atac. Această victorie este una importantă pentru echipa antrenată de Laszlo Balint, care își asigură astfel menținerea în prima ligă.

Sezonul regulat a adus două rezultate de egalitate între cele două echipe, 2-2 la Ploiești și 0-0 la Galați.

Meciul dintre FC Petrolul Ploiești și ACS SC Oțelul Galați s-a încheiat cu următoarele marcatori:

  • Pentru Petrolul Ploiești: Gheorghe Grozav (11 - penalty), Albin Berisha (81).
  • Pentru Oțelul Galați: Frederic Maciel (40).

Arbitrul partidei a fost Horia Gabriel Mladinovici din București, cu arbitri asistenți Ciprian Florin Danșa din Satu Mare și Valentin Avram din București. Arbitrul video a fost Viorel Nicușor Flueran din Craiova, iar arbitru asistent video Mihăiță Necula din București. Observatorii partidei au fost Sorin Boca din Iași (CCA) și Ioan Mărginean din Alba Iulia (LPF).