Olandezii îl ignoră pe Gigi Becali. Reacţia patronului Stelei după ce nu a fost invitat la dineul oficial e antologică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali s-a supărat pe olandezi că nu l-au invitat la dineul oficial FOTO Mediafax

Problemele pe care Gigi Becali le are cu justiţia în România i-au făcut pe olandezi să „uite“ să-l invite pe patronul Stelei la dineul oficial dinaintea duelului din Europa League. Omisiunea oficialilor de la Ajax nu i-a picat bine lui Becali.

Gigi Becali nu va putea participa la dineul oficial organizat de olandezi înaintea partidei Ajax – Steaua din şaisprezecimile Europa League. Deşi a precizat în public că nici nu era interesat să participe la dineu, Becali s-a supărat că oficialii lui Ajax au omis să-l invite. 

„Ce nevoie am eu de aşa ceva? Ce să fac acolo? Ce, eu merg la dineu cu toţi cioflingarii? Am fost şi eu cu cei de la Real Madrid, cu cei de la Betis, de la Lyon, de la Valencia. Nici nu mă interesează că m-au şters ei de pe listă. Să fie sănătoşi!”, a spus Becali la GSP TV, vizibil deranjat de gestul olandezilor.

Mai mult decât atât, presa din Olanda îl consideră pe patronul Stelei un homofob şi rasist. „Ca politician, Becali e cunoscut pentru declaraţiile sale homofobe şi rasiste. De-a lungul timpului, a insultat evreii, negrii şi minorităţile. Din aceste motive, directorii lui Ajax îl consideră un personaj controversat”, a notat cotidianul „De Telegraaf”.

Mai multe pentru tine:
Oficiali ONU estimează că 670 de persoane au fost îngropate într-o alunecare de teren în Papua Noua Guinee
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Donald Trump, huiduit la Convenția națională a libertarienilor. „Dacă nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă
Viața de film a lui Jean Constantin, nemuritorul actor care a murit în urmă cu 14 ani: „Pe toată America nu dau eu Constanța mea“ VIDEO
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
INTERVIU Conf. dr. Marcian Manu, medic primar urologie la SANADOR: „Prostata poate fi un prieten, dar și un dușman dacă nu o investigăm“
Cum arată noul pod peste Bega, construit în locul unuia din anii '40. Dotările spectaculoase pe care le are FOTO
Doi copii şi mama lor din Vaslui, arşi de flacăra produsă de o instalaţie cu care tatăl pârlea porcul în bătătură
Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alimentul care îți schimbă fizionomia: de ce apar erupții cutanate, roșeață și umflături