Căpitanul lui Ajax Amsterdam: „Nu cunosc Steaua!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Siem de Jong, căpitanul lui Ajax Amsterdam FOTO Getty Images
Siem de Jong, căpitanul lui Ajax Amsterdam FOTO Getty Images

Căpitanul lui Ajax Amsterdam, adversara Stelei din şaisprezecimile Europa League, a declarat că nu cunoaşte formaţia pe care o va înfrunta pe teren propriu în data de 14 februarie, începând cu ora 20.00.

Cu două zile înainte de prima manşă a şaisprezecimilor Europa League, Siem de Jong a mărturisit că nu cunoaşte jucătorii Stelei, împotriva cărora va juca joi seară. În schimb, olandezul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Cristian Chivu, fost căpitan la Ajax.

Într-un interviu acordat Prosport, Siem de Jong a prefaţat meciul cu Steaua: „O să fie o partidă dificilă. Nu ne-am bucurat că am picat cu Steaua, e o echipă periculoasă. Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim atenţi. E important să ajungi cât mai departe în fazele superioare ale Europa League“.

„Chivu a lăsat o impresie foarte bună la Amsterdam“

Cu toate că până la partida de pe Amsterdam Arena mai sunt două zile, purtătorul banderolei de căpitan nu îşi cunoaşte adversarii: „Nu ştiu pe nimeni de la Steaua. Nu le-am analizat încă echipa, vom vedea câteva meciuri cu Steaua în aceste zile“. Decarul olandezilor a comentat şi aportul celui de-al „12-lea jucător“ în meciul de joi: „Atmosfera este tot timpul incendiară la meciurile noastre, dar nu publicul joacă. Se poate întâmpla orice cu Steaua“.

Siem de Jong este un admirator declarat al lui Cristi Chivu: „Când era el căpitan, eu aveam vreo 16 ani, eram mic, la echipa a doua. Am auzit de la colegi că este un lider adevărat, cu calităţi foarte bune, un fotbalist incredibil. A lăsat o impresie foarte bună la Amsterdam“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite