Novak Djokovici, one man show. Și-a bătut adversarii cu... mistria și tigaia | VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici va debuta la US Open 2023 luni noaptea, urmând a-l înfrunta în primul tur pe Alexander Muller, francezul de pe locul 76 ATP. Până atunci, sârbul face deliciul spectatorilor.

În acest weekend, Nole a fost unul dintre invitații de la Kids Day, eveniment găzduit de USTA Billie Jean King National Tennis Center și dedicat fanilor de toate vârstele ai tenisului.

Novak Djokovici a fost provocat să le țină piept unor adversari tineri jucând cu o mistrie în loc de rachetă și, în ciuda obiectului neobișnuit cu care lovea mingea, sportivul a reușit să câștige, făcând deliciul publicului. A făcut-o la fel și când a folosit, pe post de rachetă, o tigaie, o scândură sau un semn de circulație.

Novak Djokovici va debuta luni noapte la US Open. Foto EPA EFE

Jucătorul de pe locul 2 mondial vrea să-și desăvârșească la US Open ceea ce a început la Australian Open, turneu pe care l-a cucerit după evoluții spectaculoase. A urmat victoria de la Roland Garros și finala pierdută la Wimbledon.

La turneul newyorkez, Novak Djokovici are parte de un traseu mai ușor până la finală, evitându-i pe cei mai grei adversari, Daniil Medvedev și Jannik Sinner. Abia în sferturi ar începe emoțiile pentru Nole, când în față îi vor apărea Stefanos Tsitsipas sau Taylor Fritz.