Mutu: "Marica nu putea duce două meciuri în trei zile. E ciudat să nu ai echipă şi să fii chemat la naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi marica nu mai formează cuplul de atac al României

Exclus de Victor Piţurcă din planurile echipei naţionale, Adrian Mutu a urmărit la televizor meciurile cu Ungaria şi Turcia.

Fotbalistul lui Ajaccio a comentat apoi la Dolcesport mai multe aspecte ale dublei naţionalei. "M-am bucurat după primul meci, iar după al doilea mi-a părut rău, mai ales că n-am fost acolo. N-am văzut în direct meciurile, pentru că n-am avut unde, dar am urmărit desfăşurarea. Am văzut apoi rezumatele. Eu îi spusesem lui Piţurcă după meciul tur cu Ungaria că la Bucureşti vom câştiga cu 3-0.Am jucat atîţia ani la naţională. Mi-ar fi plăcut să fac parte din lot, dar asta nu decid eu. E un antrenor care face selecţia. Selecţionerul are filozofia lui de a vedea lucrurile. Dacă el nu vrea să mai vorbească cu mine, e problema lui", a spus Mutu. 

El a recunoscut că are o relaţie mai apropiată cu Mircea Sandu: "Am mai vorbit cu el, mă sună şi în momentele mai puţin plăcute ale carierei mele. Am o relaţie foarte corectă cu el". 

Mutu a comentat şi convocarea lui Marica, în condiţiile în care acesta n-are echipă de club: "Lui Marica n-o să-i contest niciodată valoarea. Dar mie mi s-a părut ciudat să nu ai echipă, să te pregăteşti singur şi să fii convocat la naţională. Era normal ca după meciul cu Ungaria să aibă o cădere, nu putea să ducă două meciuri în 3 zile".