Ionuţ Radu, gafă halucinantă în Italia: Portarul român a „îngropat“ Interul în lupta pentru titlu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Radu a dat pe lângă minge într-o fază incredibilă

Când vedem că jucătorii români, unii de echipa naţională, sunt „lipiţi“ de banca de rezerve în străinătate, există o explicaţie simplă pentru această situaţie: incompatibilitatea cu fotbalul de nivel înalt!

Ionuţ Radu (24 de ani) era, cândva, o mare speranţă în fotbalul românesc, titular în naţionala U-21 care a prins semifinalele Euro 2019. La vremea respectivă, Radu chiar era considerat o variantă pentru naţionala mare a României, în locul lui Ciprian Tătăruşanu, care încă nu-şi anunţase retragerea.

Din păcate pentru Ionuţ Radu, aşa cum s-a întâmplat şi cu mulţi alţi componenţi ai naţionalei de tineret de la Euro 2019, confirmarea la nivel înalt n-a venit după acel turneu final. Iar Radu, cu excepţia unei perioade în care a jucat constant la Genoa, sub forma de împrumut, a devenit un client al băncii de rezerve. Ba la Parma, ba la Inter Milano. 

La formaţia milaneză, românul a fost mai mereu în umbra lui Samir Handanovici (37 de ani). Până în această seară, când, profitând de o uşoară accidentare a slovenului, Radu a prins, în premieră, primul 11, în acest sezon de Serie A.

Din păcate pentru portarul român, la ce a făcut în Bologna – Inter Milano, aproape sigur, Inter nu va mai apela la serviciile sale! Pentru că, la scorul de 1-1, Radu a comis o gafă monumentală, iar Sansone a marcat, probabil, cel mai bizar gol al carierei, unul de trei puncte pentru Bologna, care s-a impus cu 2-1!

Gafa lui Radu e cu atât mai mare, cu cât a micşorat şi şansele lui Inter la titlu. După 34 de etape în Serie A, lider e AC Milan cu 74 de puncte. Podiumul e completat de Inter, 72 de puncte, şi Napoli, 67 de puncte.

VEZI GAFA COMISĂ DE IONUŢ RADU