Ionuț Radu a luat un sac de goluri de la Manchester City. Nota primită de portarul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuț Radu a fost titular la Bournemouth în eșecul drastic suferit pe terenul lui Manchester City, scor 1-6, în runda a 11-a din Premier League.

Ionuț Radu, meci de coșmar contra lui Manchester City. Foto Sportpictures

Portarul român a avut doar două intervenții și a încasat șase goluri, fiind notat cu 5.4 de portalul SofaScore, cea mai mică dintre toate acordate la finalul meciului Manchester City - Bournemouth.

”Cetățenii” au deschis scorul după jumătate de oră, când Jeremy Doku l-a învins pe Radu cu un șut bine plasat. Același Doku a pasat decisiv la golul lui Bernardo Silva, două minute mai târziu, iar belgianul a contribuit decisiv și la golul 3, din minutul 38, când șutul său a fost deviat în poartă de Akanji.

Al treilea meci la rând la titular 

În actul secund, Manchester City a făcut 4-0 după golul lui Phil Foden, din minutul 64. Bournemouth a redus din handicap 10 minute mai târziu grație lui Luis Sinisterra, iar City a mai înscris de două ori pe final prin Bernardo Silva și Nathan Ake. Culmea, niciun gol nu a fost reușit de vedeta Erling Haaland, care a fost înlocuită la pauză cu Phil Foden. Omul meciului a fost Jeremy Doku, care a marcat o dată și a oferit patru pase decisive.

Pentru Ionuț Radu a fost al treilea meci consecutiv la Bournemouth, după cele cu Burnley (2-1), din Premier League și Liverpool (1-2), din Cupa Ligii Angliei. Echipa portarului român are 6 puncte în 11 etape și ocupă locul 17 în Premier League, în timp ce Manchester City este lider, cel puțin temporar, cu 27 de puncte.