I-a pasat lui Moş Crăciun! Cum a fost păcălit Thiago Alcantara de panourile publicitare de pe marginea terenului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern a învins-o categoric pe RB Leipzig, scor 3-0, şi s-a instalat în fotoliul de lider al Bundesligii. Marcatorul primului gol, Thiago Alcantara, a devenit însă subiect de glume, după o greşeală pe care a făcut-o, când l-a confundat pe Moş Crăciun cu un coechipier!

În momentul în care, pe panourile publicitare de pe marginea terenului, rula o reclamă cu mesajul ”Crăciun Fericit!”, mijlocaşul spaniol a crezut că unul dintre colegii săi vine din spate şi poate primi mingea de la el. Nu era însă niciun coechipier, ci doar un Moş Crăciun animat , care dădea la o parte zăpada din faţa mesajului afişat. Din fericire pentru Thiago, Bayern a rămas în posesia mingii, după ce Juan Bernat a ajuns la timp şi a reuşit să o păstreze în teren. Imaginile cu Alcantara pasându-i mingea lui Moş Crăciun au devenit virale.

Bayern Munchen a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa RB Leipzig, în etapa a XVI-a a campionatului Germaniei, în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 30. Pentru Bayern au marcat Alcantara '17, Alonso '75 şi Lewandowski '45 (penalty).