Halep i-a schimbat viaţa: Ostapenko, mărturisiri în premieră despre ce i s-a întâmplat după French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep şi Ostapenko după finala de la French Open 2017

La 19 ani, Jelena Ostapenko a venit aproape de nicăieri şi i-a răpit Simonei Halep şansa de a câştiga primul Grand Slam din carieră.

Dintre cele trei finale de Gran Slam pierdute până acum de Simona Halep, fără îndoială, cea mai dureroasă a fost cea din 2017, atunci când a fost învinsă la Roland Garros de Jelena Ostapenko.

Chiar de curând, antrenorul româncei, Darren Cahill, a povestit aici despre calvarul emoţional trăit de eleva ei, după acel meci.

În schimb, pentru Jelena Ostapenko (6 WTA), care după triumful de la French Open 2017 n-a mai avut nicio realizare notabilă, victoria de la Paris i-a schimbat viaţa! Potrivit site-ului ohtuleht.ee, citat de Digi Sport, acel succes rămâne un moment uriaş pentru Ostapenko.

Ce a spus?

*După ce am câştigat Roland Garros, mi s-a schimbat toată viaţa, sunt mult mai populară în Letonia şi oriunde merg să joc. 

*Bineînţeles că e mai complicat. E greu să ţii pasul cu Top 10, dar dacă voi păstra acest nivel şi în acest an, va fi mai uşor pe viitor. 

*Şi jucătoarele mă tratează diferit, sunt mai motivate. Asta îmi îngreunează munca, pentru că trebuie să fiu mai atentă şi să joc constant bine.