Halep, gata cu „picătura chinezească“: Simona, eliminată şi la Beijing după probleme medicale evidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) nu se simte bine în „Ţara Marelui Zid“ şi gata! A părăsit atât Wuhan Open, cât şi China Open după al doilea meci disputat, fiind într-o suferinţă evidentă din punct de vedere fizic.

Simona Halep a debutat în forţă la Beijing, cedând doar două game-uri în duelul cu Peterson (57 WTA) şi mulţi au sperat că românca a scăpat de problemele fizice. Din păcate, n-a fost aşa.

Cel puţin în duelul cu Alexandrova (38 WTA) din turul II, „Simo“ n-a fost deloc în apele ei. Nu i-a mers serviciul şi a fost lipsită de mobilitate pe teren. Aşa s-a făcut că Halep a pierdut primul set, în doar 30 de minute: 2-6. 

Alexandrova a pornit ca din tun, a avut 3-0 şi 5-2 şi s-a impus cu 6-2. Înaintea ultimului game, Simona a cerut intervenţia fizioterapeutului, care i-a făcut masaj, câteva minute, la coapsa stângă. Degeaba însă! În game-ul următor, Halep şi-a pierdut serviciul la 30.

Durere şi masaj şi în setul doi

Halep a continuat să fie de nerecunoscut şi în setul doi. Alexandrova şi-a făcut serviciul la 30, după care s-a dus la 2-0 cu un break, unul izbutit la zero! Iar ca degringolada din jocul Simonei să fie şi mai evidentă, românca a cedat punctul decisiv, făcând şi o greşeală dublă.

Halep a punctat pe tabelă şi, cu un re-break, s-a apropiat la 1-2. Din nou însă, a cerut intervenţia fizioterapeutului pentru masaj la coapsa stânga, cea cu probleme. Şi, din nou, n-a scăpat de duereri şi şi-a pierdut şi serviciul: 3-1 Alexandrova! A fost începutul sfârşitului pentru Simona.

Alexandraova s-a dus la 4-1 şi, chiar dacă Halep a recurs la celebrul ei gest cu prosopoul peste cap în pauza dintre game-uri, ea n-a reuşit să găsească şi cheia revenirii în meci. Astfel, victoria obţinută de Alexandrova, 6-2, 6-3, a venit în mod firesc.

Halep a părăsit şi China Open şi rămâne de văzut dacă va putea juca în ultimele două turnee din acest sezon care figurează în calendarul ei:

*14-20 octombrie: Kremlin Cup

*27 octombrie - 3 noiembrie: Turneul Campioanelor, Shenzhen

CITEŞTE ŞI:

Halep, declaraţii alarmante după eşecul de la Beijing: Simona se întoarce de urgenţă în România

Halep, în pericol de cădere liberă: Cât de jos poate ajunge Simona în clasament după o lună de coşmar

România oftează după eliminarea suferită de Halep: Ce şansă s-a ratat după încă un turneu slab pentru Simona

Halep, o surpriză neplăcută pentru Alexandrova: Ce a spus rusoaica despre jocul Simonei

Andreescu sărbătoreşte, Halep suferă: Ce a izbutit, astăzi, Bianca, după calificarea în turul II de la Beijing

Andreescu, performanţă uluitoare: Detaliul care dovedeşte că are cel mai puternic mental din tenisul feminin

Bianca Andreescu, chinuită la Beijing: Campioana de la US Open a „tremurat“ pentru calificarea în turul II

65 de minute a durat meciul Halep – Alexandrova din turul II, la Beijing.  
Mai multe pentru tine:
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore