Gloria Bistriţa, prima victorie în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pădureanu nu a retrogradat niciodată cu Gloria Bistriţa din Liga I

Etapa a doua a returului a început azi cu partida dintre Unirea Alba Iulia şi Gloria Bistriţa, echipa lui Jean Pădureanu a câştigat cu scorul de 2-1, astfel înregistrând prima victorie în deplasare din acest campionat

Gloria Bistriţa a învins în deplasare pe Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-1 (1-1), partida contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Veljovici pentru gazde respectiv Moraes şi Coroian pentru oaspeţi. "Am jucat mai bine în repriza a doua. Dacă Moraes ar avea nişte servanţi mai buni, ar deveni golgheterul Ligii I. Nu mai am nici o emoţie. Ne vom salva sigur de la retrogradare", a declarat preşedintele bistriţenilor Jean Pădureanu. De asemenea, "Lordul" a spus că dacă la sfârşitul sezonului, antrenorul Gloriei, Marius Şumudică, ar avea oferte de a antrena echipe mai bune, nu s-ar împotrivi transferului. "Noi am mai dat antrenori la echipe bune. Dacă vom primi o ofertă bună pentru club şi pentru Marius, atunci el va pleca cu siguranţă", a încheiat Pădureanu.
După victoria de azi, Gloria Bistriţa ocupă locul 14 cu 18 puncte, depăşind Universitatea Craiova care are un joc mai puţin.