FCSB, ca la spitalul de nebuni: Dică poate fi înlocuit cu un antrenor care a câştigat un singur meci în ultimele opt etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc e condus după criterii aproape de neînţeles! În ultima vreme, se vorbeşte tot mai mult că FCSB, pentru a-şi spori şansele la titlu, vrea să-l schimbe pe Nicolae Dică.

Până aici, nimic neobişnuit, având în vedere că „Nick“ şi-a compromis statutul de antrenor la FCSB din momentul în care a acceptat să fie „secundul“ patronului Gigi Becali. 

Ceea ce surprinde însă e că, potrivit informaţiilor apărute în presă, FCSB vrea să-l înlocuiască pe Dică cu Mihai Teja. Adică vicecampioana vrea să aducă un antrenor care a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape cu Gaz Metan Mediaş, perioadă în care a pierdut şi meciul direct cu FCSB-ul lui Dică!

Doar timpul ne va demonstra dacă FCSB îl doreşte cu adevărat pe Teja, însă cert e că, deşi echipa sa traversează o criză de rezultate, meciul sâmbătă a venit la fix pentru tehnicianul de 40 de ani. Pe terenul liderului CFR Cluj, Gaz Metan a condus cu 2-0, dar, la final, s-a mulţumit cu un punct, scor 2-2 (Omrani 43, 87 / Fernandes 12, Ivanov 32). Iar asta după ce clujenii au ratat un penalty acordat eronat de arbitrul Radu Petrescu, în prelungiri! Culio a ratat de la 11 metri şi şirul victoriilor obţinute de CFR s-a oprit după trei partide.

Întrebat despre interesul FCSB-ului pentru el, Mihai Teja a oferit un răspuns tranşant: „Sunt subiecte de presă, nu m-a sunat pe nimeni. FCSB are antrenor şi trebuie să-l respectăm, E colegul meu. Nu m-a sunat nimeni, n-am auzit nimic. Nu ştiu de unde apar toate lucrurile pe care le văd prin ziare. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, dar nu e nimic adevărat“.

E ceva normal ca FCSB să-l dorească pe Mihai Teja, a demonstrat că e un antrenor foarte bun. Nu doar prin punctele obţinute în acest sezon, ci şi prin jocul prestat în acest campionat. Răzvan Pleşca portar Gaz Metan