EXCLUSIV Şumudică are o echipă mică: Cu cine va semna şi ce alt român îl poate urma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 50 de ani a anunţat că va merge în zona arabă, iar „Adevărul“ a aflat numele formaţiei cu care fostul rapidist a ajuns la o înţelegere.

Marius Şumudică se întoarce în Orientul Mijlociu, după cum „Adevărul“ a scris aici. Doar că, atunci când a confirmat ştirea potrivit căreia va antrena în Arabia Saudită, Şumi n-a precizat şi la ce echipă. Acest detaliu a fost descoperit de „Adevărul“.

Potrivit informaţiilor primite din Regat, Şumudică urmează să semneze cu Al-Faysaly, locul 11 din 16 în ediţia recent încheiată a primei ligi. Şumudică îl va înlocui pe brazilianul Pericles Chamusca. În trecut, Al-Faysaly a mai fost pregătită de doi români: Liviu Ciobotariu (iunie 2015 - mai 2016) şi Mircea Rednic (iulie 2018 - octombrie 2018). 

Dan Petrescu poate ajunge şi el în Regat

În noul sezon din Arabia Saudită, trei echipe din prima ligă pot avea pe bancă tehnicieni români. Vorbim despre Al-Ittihad Jeddah, aproape de a finaliza tratativele cu Cosmin Contra, Marius Şumudică, care s-a înţeles cu Al-Faysaly, plus Dan Petrescu!

Potrivit moderatorului Digi Sport, Vali Moraru, „Bursucul“ are şi el un acord cu o formaţie din Arabia Saudită, urmând să revină în iarbă, după ce a stat pe bară din februarie, când şi-a încheiat mandatul de doar opt meciuri la Kayserispor (Turcia).

Mai multe pentru tine:
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”
Zodiile care vor avea parte de vești grozave în Joia Mare. Problemele de sănătate se rezolvă miraculos, iar oportunități financiare apar de nicăieri
Depozit de droguri „La Casa de Papel“, găsit într-un apartament închiriat. Traficantul, dat în vileag de alt dealer
Șeful Gărzii de Mediu: „Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie”. Sancțiuni de sute de milioane au fost date în ultimii trei ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Acționarii EVERGENT Investments aprobă dividende de 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %
Preluarea Automecanica Mediaş de către Rheinmetall a fost autorizată de Consiliul Concurenţei
ORSE: Soluțiile inteligente de consum al energiei trebuie să fie accesibile și celor cu venituri reduse
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa