Edi Iordănescu, susținut de tot neamul la primul meci de la Euro 2024. Câte persoane din familie îi sunt alături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala României debutează mâine la Euro 2024 contra Ucrainei, de la ora 16.00, la Munchen. Pe lângă zecile de mii de suporteri care-i vor încuraja pe tricolori, se vor afla și membrii familiei Iordănescu.

Anghel Iordănescu și familia au plecat spre Euro 2024. Foto Digisport

Nu mai puțin de 16 persoane au plecat sâmbătă spre Munchen, în frunte cu Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului. Marele antrenor a fost însoțit d Valeria, mama lui Edi Iordănescu, soția și copilul acestuia, dar și frații selecționerului României, care au venit la rândul lor însoțiți de familii.

”Mergem cu emoţii, dar cu încredere că totul o să fie bine. Sunt ceva mai multe emoţii (n.r. față de 2016, când naționala era condusă de Anghel Iordănescu), pentru că am crescut, m-am maturizat, mi-am dat seama cam ce presupune un turneu final. Lucrurile s-au şi intensificat pe partea asta emoţională. Acum 8 ani, am plecat noi, fraţii, cu mama. Iar acum, practic, lucrurile s-au dublat, pentru că fiecare a venit cu partenerul şi fiecare cu unul, doi, trei copii”, a spus Maria Iordănescu, înainte de îmbarcare, potrivit DigiSport.

Sora selecționerului a completat: ”Am vorbit foarte puţin cu Edi, pentru că este foarte focusat pe ceea ce are de făcut. Să meargă cu Dumnezeu înainte. Cu siguranţă are şi el ceva cu specific religios. Cu toţii avem cel puţin o cruce la gât sau o metanie la mână sau, dacă nu, o iconiţă sau o cruciuliţă. Sunt sigură că vor da tot ce au mai bun şi, dacă trecem sau nu, asta depinde doar de Dumnezeu”, a spus Maria Iordănescu, sora selecționerului României.