Ce a făcut iubita hocheistului Adam Johnson, care a murit cu gâtul tăiat de lama patinei, chiar pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hocheistul american Adam Johnson a murit la 29 de ani după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei în timpul meciului dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers, din campionatul englez.

Adam Johnson, omagiat de jucători și de spectatori. Foto Profimedia

Sportivul a decedat în cursul serii de sâmbătă, după ce a fost implicat într-un duel la mijlocul terenului, cu șase minute înainte de finalul celei de-a doua reprize. Matt Petgrave a ridicat inexplicabil piciorul la nivelul gâtului adversarului și l-a tăiat cu lama patinei.

Americanul a început să sângereze abundent, dar a reușit să se ridice preț de câteva zeci de secunde. Apoi și-a pierdut cunoștința și ulterior a murit. Totul s-a întâmplat în fața a peste 8.000 de oameni. Printre spectactori s-a numărat și Ryan Wolfe, partenera lui Adam Johnson.

Adam Johnson abia se logodise cu iubita sa. Foto Instagram

Imediat după accident, aceasta a intrat pe gheață pentru a se ruga pentru viața sportivului cu care se logodise în vara acestui an, notează The Sun. A fost în van iubitul ei pierzându-și viața în câteva minute. Luni dimineață, femeia a postat pe rețelele de socializare o fotografie a lui Johnson, cu mesajul: ”Dragul meu înger. O să-mi lipsești mereu și te voi iubi pentru totdeauna”.

”Toți membrii Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a murit tragic în urma unui accident ciudat la meciul din Sheffield. Toată lumea din club are inima zdrobită de vestea morții lui Adam”, se precizează în comunicatul emis de Nottingham.