Bute jignit: „Froch l-a bătut pe iepurele ăla canadian de a îngheţat în ring”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea lui Lucian Bute este pusă la îndoială în Anglia

Rivalitatea dintre pugiliştii englezi Carl Froch şi Joe Calzaghe cunoaşte noi limite. Tatăl celui din urmă, pentru a contesta supremaţia lui Froch în boxul britanic, l-a jignit pe Lucian Bute, despre care a dat de înţeles că este un boxer foarte slab.

Enervat la culme că Froch s-a autoproclamat cel mai bun boxer englez din istorie, tatăl lui Calzaghe l-a atacat vehement pe fostul adversar al lui Bute, punând la îndoială calitatea ultimilor patru oponenţi ai lui Froch.

„Ce tot a făcut Froch ăsta? Hai să vă spun eu: abia l-a bătut pe Jermaine Taylor, Abraham n-a fost în stare să arunce trei pumni, s-a bătut cu iepurele ăla canadian de a îngheţat în ring şi s-a bătut cu o versiune bătrână a lui Kessler. Altceva nu-mi amintesc”, a spus tatăl lui Joe Calzaghe, citat de ziare.com.

Calzaghe junior s-a retras din boxul profesionist în 2009. În toată cariera sa, englezul a luptat în 46 de partide, câştigându-le pe toate, 32 dintre ele chiar înainte de limită.

CITIŢI ŞI:

Lucian Bute şi Ionuţ Iftimoaie vor distra copiii, de 1 Iunie, la Buşteni

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu îşi pun pirostriile. Nunta va avea loc la un Complex de cinci stele al cumătrului pugilistului