Boloni pune degetul pe rană şi explică de ce Rapid e în pragul falimentului: „Clubul a fost condus numai şi numai cu greşeli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni

Fostul selecţioner ar fi trebuit să ajungă în Giuleşti, în 2008, când Fathi Taher a venit lângă George Copos. Speriat de managementul catastrofal al clubului, Boloni n-a mai acceptat să preia echipa, iar timpul a demonstrat că n-a greşit.

Unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Ladislau Boloni n-a antrenat niciodată un club din România. De fapt, a lucrat o perioadă scurtă în ţară, în 2000-2001, atunci când s-a aflat la cârma echipei naţionale. 

A cucerit şapte trofee în Portugalia, Belgia şi Emirate, iar tocmai a încheiat acest sezon, în Qatar, la Al-Khor, formaţie cu care şi-a prelungit contractul pentru încă un an.

La revenirea în ţară, antrenorul de 60 de ani a fost chestionat despre Rapid, unde ar fi putut ajunge, acum cinci ani, dar şi despre echipa sa de suflet, Steaua.

Ce a spus?

„Îmi pare rău pentru Rapid, pentru suporterii lor, dar s-a mai întâmplat ca în Liga I să nu joace Rapid. Nu va fi pentru prima oară. Fotbalul sau viaţa nu s-au oprit. Faptul că Rapid n-a luat licenţa e o măsură bună. Cluburile, conducătorii, trebuie să simtă că au nişte responsabilităţi. Dacă Rapid a ajuns în această situaţie, a ajuns aici pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli, de ani de zile“, a declarat Boloni la Digi Sport.

Întrebat despre Steaua, fostul selecţioner a răspuns sec: „Arestarea lui Gigi Becali n-a fost un şoc pentru mine. Clubul s-ar putea să fie afectat din cauza lucrurilor care se întâmplă cu Gigi Becali. Am urmărit campionatul, felicitări pentru câştigarea titlului! Şi în Europa au făcut performanţe mari“.