Bianca Răzor şi Elena Panţuroiu, medalii de argint la Europeanul de juniori din Italia. Marincu, marea speranţă de la triplusalt, a venit pe patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atleta Bianca Răzor a cucerit, vineri, medalia de argint în finala probei de 400 de metri, în timp ce Elena Panţuroiu a obţinut aceeaşi performanţă în finala de la triplusalt, la Campionatele Europene de juniori, de la Rieti (Italia).

Bianca Răzor a încheiat cursa de 400 de metri, cu timpul de 51,82 secunde, cea mai bună peformanţă a carierei.

Medalia de aur a fost câştigată de poloneza Patricia Wyciszkiewicz (51,56 secunde), iar cea de bronz de rusoaica Ekaterina Renzhina (52,27).

O performanţă identică a obţinut şi Elena Panţuroiu, în finală la triplusalt, în care a câştigat medalia de argint, cu o săritură de 13,35 metri, de asemenea cea mai bună performanţă personală.

Medalia de aur a revenit sportivei italiene Ottavia Cestonaro (13.41 metri), iar cea de bronz spaniolei Ana Peleteiro (13.29).

Pe locul patru s-a clasat Florentina Marincu, cu 13.23 metri, în timp ce o altă reprezentantă a României, Elena Lefcenco a fost pe locul 10 (12.74 metri). Dacă Marincu ar fi repetat isprava de la Doneţk (13, 73) ar fi cucerit lejer medalia de aur. 

Povestea Florentinei Marincu, campioana din Şoimuş