Alexandru Maxim, plătit regeşte de Stuttgart: va încasa de două ori şi jumătate mai mult decât salariul pe care l-ar fi primit la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce transferul lui Alexandru Maxim la Stuttgart a fost oficializat, jucătorul a primit o ofertă de salariu cu multe zerouri din partea clubului din Bundesliga.

Dacă s-ar fi transferat la Steaua în această pauză competiţională, Maxim ar fi câştigat 8.000 de euro lunar. Doar că fostul gorjean a refuzat oferta făcută de Gigi Becali şi acum se felicită pentru alegerea făcută.
Stuttgart s-a arătat interesată de serviciile micuţului mijlocaş şi a oferit 1.5 milioane de euro la semnătură, iar salariul  jucătorului va fi de două ori şi jumătate mai mare decât ce ar fi primit la Steaua: 20.000 de euro lunar.

Maxim a efectuat deja vizita medicală la Stuttgart şi a semnat un contract valabil pe patru ani şi jumătate cu gruparea germană. Cifrele afacerii au fost dezvăluite de Marin Condescu, preşedintele Pandurilor:

„Clubul nostru ia 1,5 milioane de euro, într-o singură tranşă. Am preferat varianta asta celei de a primi 800.000 de euro, plus 20 la sută dintr-un transfer ulterior. Standard ne oferea la fel, 800.000 de euro, plus procente. Noi nu voiam să-l dăm de acum, dar mi-a zis că nu se mai poate concentra la meciuri la Pandurii, că vrea să plece. Şi Pustai mi-a spus că nu mai are cum să-l motiveze. Asta e, Maxim o să plece la Stuttgart, unde va avea 20.000 de euro pe lună salariu, plus bonusuri”.

La Pandurii Târgu Jiu, Maxim juca pe un salariu de 5.000 de euro lunar