Ropotan a lăsat-o cu ochii în soare pe Dinamo: a ales banii ruşilor în locul repatrierii în „Groapă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ropotan va juca la Krylia Sovietov
Adrian Ropotan va juca la Krylia Sovietov

Adrian Ropotan a declarat recent că ar juca şi gratis la Dinamo. Până la urmă, mijlocaşul a primit o ofertă cu multe zerouri din Rusia şi a uitat de declaraţiile de dragoste făcute clubului unde s-a lansat în fotbalul mare.

Ropotan a primit o ofertă concretă de la Krylia Sovietov, echipă aflată pe locul 14 în Rusia, care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Suma pe care ruşii o vor oferi jucătorului este de 30.000 de euro lunar, plus un bonus de 50.000 de euro la semnătură. De asemenea, Ropotan va primi un alt bonus consistent dacă echipa se va salva de la retrogradare, informează gsp.ro.

Dacă ar fi revenit la Dinamo, mijlocaşul nu ar fi câştigat mai mult de 7.000 de euro lunar. Atitudinea lui Ropotan l-a enervat la culme pe Cornel Ţălnar, care şi-a dat seama că nu are în lot decât trei mijlocaşi centrali, Cătălin Munteanu, Boubacar şi Issa Ba.

„Ropotan m-a dezamăgit ca om. La început a spus că vrea să vină la noi, să stea până în vară, iar de dimineaţă m-a anunţat că pleacă în Rusia. Acum ne-a lăsat descoperiţi, iar noi ne bazam pe el”, a spus Ţălnar, dezamăgit de alegerea lui Ropotan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite