Accidentare bizară a unui jucător din naționala Under 19. A căzut cu gardul când sărbătorea golul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa României sub 19 ani a învins cu 2-0 Austria, în grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal U19 de anul viitor. Naționala antrenată de Alexandru Pelici s-a calificat în faza următoare a competiției.

Burnete, de la extaz la agonie în partida cu Austria. Captură GSP

După 0-0 cu Letonia U19 și cu Lituania U19, România a evoluat într-un meci decisiv în compania principalei favorite, Austria U19. ”Tricolorii mici” au deschis scorul pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, moment în care a avut loc un incident bizar. Rareș Burnete, marcatorul golului, a mers la marginea terenului pentru a-și saluta părinții aflați în tribună, ceilalți jucători au năvălit pe el ca sa-l felicite, iar gardul despărțitor s-a rupt.

A suferit o tăietură la mână și a fost schimbat

Momentul în care jucătorii Romîâniei se prăsușesc cu gard cu tot. Captură GSP

Românii au căzut unii peste alții, iar cel mai șifonat a ieșit chiar atacantul de la Lecce, care a suferit o tăietură la mână. Jucătorul a plâns când a primit îngrijiri medicale, după care a fost înlocuit în minutul 44 cu Atanas Trică și trimis la vestiare de antrenorul Pelici.

Tot răul spre bine, pentru că Trică i-a pasat decisiv lui Radaslavescu 25 de minute mai trâziu, România desprinzându-se pe tabelă la 2-0, suficient pemntru ca naționala noastră să se califice în fața următoare a preliminariilor de pe primul loc în grupă.

România U19 a trecut în faza următoare alături de alte 27 de echipe naționale. În urma altor partide, la turneul final din Malta, din 2023, se vor califica doar 7 reprezentative, alături de echipa gazdă.