Accidentare bizară a unui jucător din naționala Under 19. A căzut cu gardul când sărbătorea golul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa României sub 19 ani a învins cu 2-0 Austria, în grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal U19 de anul viitor. Naționala antrenată de Alexandru Pelici s-a calificat în faza următoare a competiției.

Burnete, de la extaz la agonie în partida cu Austria. Captură GSP
Burnete, de la extaz la agonie în partida cu Austria. Captură GSP

După 0-0 cu Letonia U19 și cu Lituania U19, România a evoluat într-un meci decisiv în compania principalei favorite, Austria U19. ”Tricolorii mici” au deschis scorul pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, moment în care a avut loc un incident bizar. Rareș Burnete, marcatorul golului, a mers la marginea terenului pentru a-și saluta părinții aflați în tribună, ceilalți jucători au năvălit pe el ca sa-l felicite, iar gardul despărțitor s-a rupt.

A suferit o tăietură la mână și a fost schimbat

Momentul în care jucătorii Romîâniei se prăsușesc cu gard cu tot. Captură GSP
Momentul în care jucătorii Romîâniei se prăsușesc cu gard cu tot. Captură GSP

Românii au căzut unii peste alții, iar cel mai șifonat a ieșit chiar atacantul de la Lecce, care a suferit o tăietură la mână. Jucătorul a plâns când a primit îngrijiri medicale, după care a fost înlocuit în minutul 44 cu Atanas Trică și trimis la vestiare de antrenorul Pelici.

Tot răul spre bine, pentru că Trică i-a pasat decisiv lui Radaslavescu 25 de minute mai trâziu, România desprinzându-se pe tabelă la 2-0, suficient pemntru ca naționala noastră să se califice în fața următoare a preliminariilor de pe primul loc în grupă.

România U19 a trecut în faza următoare alături de alte 27 de echipe naționale. În urma altor partide, la turneul final din Malta, din 2023, se vor califica doar 7 reprezentative, alături de echipa gazdă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite