Robbie Williams, cadou inedit din partea soţiei sale: o cultură de marijuana. Unde ţine artistul mica „plantaţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic Robbie Williams (44 de ani), care a recunoscut în nenumărate rânduri că îi place să fumeze marijuana, a primit din partea soţiei sale, actriţa Ayda Field (38 de ani), drept cadou cu prilejul aniversării lor, o cultură de marijuana.

Artistul britanic a recunoscut deja că „iubeşte“ marijuana şi chiar că ar fi sumat o ţigaretă de canabis în interiorul Palatului Buckingham. 

Acum, Robbie va avea o rezervă inepuizabilă de marijuana, întrucât soţia sa a amenajat o cultură în subsolul locuinţei lor din Los Angeles, oraş în care acest drog poate fi folosit în scopuri recreaţionale, scrie DailyMail

Dezvăluirea a fost făcută de rapperul Big Narstie, care susţine că a vizitat această mica plantaţie: „Este foarte cool. Robbie este o persoană cu picioarele pe pământ, modest şi are o soţie bună. Am văzut cadoul pe care ea i l-a făcut cu ocazia aniversării. O cultură întreagă de marijuana“, a declarat rapperul, care a colaborat cu Robbie la piesa „Go Menta“.

Robbie Williams este căsătorit din 2010 cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora „Teddy“ Rose (5 ani), şi Charlton (3 ani).

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”