Robbie Williams: „Am o boală care vrea să mă omoare şi se află în capul meu“. Artistul spune că moartea lui George Michael l-a făcut să-şi schimbe viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robbie Williams a fost internat la terapie intensivă în septembrie 2017 după ce i s-a făcut rău în timpul unui concert FOTO Getty Images
Robbie Williams a fost internat la terapie intensivă în septembrie 2017 după ce i s-a făcut rău în timpul unui concert FOTO Getty Images

Cântăreţul britanic Robbie Williams (44 de ani) a vorbit în cadrul unui interviu despre lupta sa cu problemele mintale şi că moartea bunului său prieten George Michael l-a făcut să-şi reevalueze stilul de viaţă.

Într-un interviu pentru The Sun,  Robbie Williams, care crede că a fost de multe ori la un pas de moarte, a recunoscut că îl înspăimântă să fie lăsat singur pentru că tinde să-şi „saboteze“ propria viaţă.

„Din fericire şi din păcate, lăsat pe cont propriu, am tendinţa de a sabota totul. Am o boală care vrea să mă omoare şi este în capul meu, aşa că trebuie să mă apăr de ea. „Lucrurile la care m-am expus, m-au adus aproape de… E un fel de «am scăpat din mila lui Dumnezeu»“, a declarat artistul.

Robbie şi-a dat seama pentru prima dată că avea o problemă la 19 ani. Dar, după ce şi-a revenit pe la 20 de ani, a mai decăzut de câteva ori şi s-a internat într-un centru de dezintoxicare în 2007, la 33 de ani, afirmând că a fost la „o distanţă de 24 de ore de moarte“.

„Uneori mă copleşeşte şi uneori este un instrument pe care trebuie să-l iau pe scenă. Uneori sunt fericit şi este minunat, dar cea mai mare parte a timpului sunt un simplu om - trâind o experienţă umană, încercând să fac faţă încercărilor şi nenorocirilor care se petrec între urechile mele“, a mai spus el.

Robbie consideră că perderea lui George Michael, care a murit pe 25 decembrie 2016 de insuficienţă cardiacă şi steatoza hepatică, l-a făcut să-şi reevalueze propria viaţa, pe care o descrie ca un „rollercoaster“ similar cu cel al regretatului său prieten.

„Da, a fost un rollercoaster foarte asemănător şi mi-e dor de George Michael, mi-aş fi dorit să fie aici. 2016 a fost anul în care toată lumea a dat colţul? A fost un an groaznic, eroii tuturor dispăreau. Îţi dai seama că nu eşti nemuritor şi cu atât mai mult când ai 43 de ani şi doi copii“, a mărturisit artistul.

Robbie Williams, care o fiică,Teddy (5 ani) şi un fiu, Charlton (3 ani), împreună cu actriţa Ayda Field, nu şi-a ascuns problemele mintale cu care se contruntă nici în trecut. El a vorbit de multe ori şi despre dependenţa sa de droguri şi alcool.

Fostul membru ai trupei Take That a fost internat la terapie intensivă în toamna anului trecut, anulându-şi concertele, după ce medicii i-au descoperit o anomalie cerebrală ce părea a fi sânge în creier.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite