Prințesa de Wales, primele imagini de la anunțul diagnosticului de cancer. Cum a apărut la parada de ziua Regelui VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prințesa de Wales, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au fost văzuți într-o trăsură îndreptându-se spre Trooping the Color, pentru a participa la parada aniversară a Regelui.

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii FOTO GettyImages

Prințesa Kate apare în public pentru prima dată în acest an, deoarece își începe întoarcerea în viața publică după diagnosticul de cancer.

Prințesa va avea o apariție oficială pe balcon alături de Rege și de ceilalți membri ai Familiei Regale. Familia regală a fost văzută așteaptând să iasă pe balconul Palatului Buckingham, în timp ce prințul pare să se distreze.

Prințesa, care este încă în curs de chimioterapie, a călătorit la ceremonie împreună cu copiii săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, fiind salutaţi de mulţime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni Trooping the Colour, pentru parada de ziua de naștere a Regelui.

Potrivit imaginilor publicate pe X, Prințesa de Wales este văzută cum le zâmbește britanicilor și le face cu mâna, în timp ce călătorește însoțită de copiii săi.

Prințesa de Wales a ales să poarte o rochie albă, marca Jenny Packham, în care a fost văzută ultima dată în mai 2023 în timpul weekendului de încoronare a Regelui, cu o pălărie albă în formă de farfurie în unghi de Philip Treacey, conform The Telegraph.

Ea a adăugat o fundă cu dungi alb-negru în partea dreaptă a gulerului și poartă broșa regimentală a Gărzii Irlandezi în partea stângă.

Potrivit publicației britanice, alegând o rochie care a fost purtată ultima dată pentru un moment atât de important pentru Rege, sugerează un semn de sprijin și onoare pentru monarh de ziua lui aniversară.

Regele și Regina au călătorit de asemenea cu trăsura la ceremonie.

Prințul William a mers călare la eveniment, alături de ducele de Edinburgh. De altfel, și Regele a mers călare la ceremonia de anul acesta, anul acesta însă, pe măsură ce își continuă tratamentul pentru cancer, medicii i-au recomanda un program modificat.