Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează. Actorii îşi doresc custodia comună a celor trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Garner şi Ben Affleck au depus împreună actele pentru divorţ FOTO GettyImages/ Guliver

Actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează şi îşi doresc custodia comună a celor trei copii, confirmă site-ul revistei „People“, citat de News.ro.

Garner şi Affleck au depus împreună actele pentru divorţ, iar data la care va fi finalizată procedura urmează să fie stabilită. La începutul lunii martie, presa americană susţinea că cei doi ar fi cerut anularea procedurii de divorţ.

Cuplul s-a despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Pentru o vreme, actorul a locuit în casa de oaspeţi aflată pe aceeaşi proprietate în care trăiau soţia şi copiii lui. Procedura de divorţ a fost stopată în iulie 2016, deoarece ambii părinţi doreau „să se concentreze asupra binelui copiilor“, potrivit unei surse, care a dezvăluit pentru revista „People“ faptul că actorul a revenit în domiciliul conjugal.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997 - 2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000 - 2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000 - 2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune „Alias“. 

Mai multe pentru tine:
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO