Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său după ce a refuzat să-i mai dea bani. Reacția Regelui Charles

0
Publicat:

Convorbirile dintre Prințul Harry și Regele Charles au devenit din ce în ce mai tensionate, după ce Harry a renunțat la titlurile regale și s-a mutat, alături de Meghan Markle, în Statele Unite. Se pare că după mai multe certuri aprinse, tatăl său, pe atunci Prințul de Wales, a refuzat să îi mai răspundă la telefon.

Regele Charles alături de William și Harry FOTO Arhivă

Banii, motivul disputei dintre Harry și rege

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon într-o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile fiului său, potrivit unei noi cărți despre familia regală britanică.

Apelurile au devenit tensionate din cauza chestiunii banilor, a susținut comentatorul regal Robert Jobson, care a detaliat deteriorarea relației dintre cei doi în noua sa carte intitulată „Regele nostru: Charles al III-lea”.

Prințul Charles a încetat pur și simplu să primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut bani în mod repetat”, se arată în carte.

Tot în paginile cărții, jurnalistul susține că atunci când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă. Întrebarea a venit după ce Harry a sunat-o în mod repetat pe regina să se plângă de comportamentul tatălui său, însă aceasta și-a încurajat nepotul să vorbească direct cu el.

Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”, a spus o sursă, în carte.

Cartea, care face vâlvă în presa britanică, dezvăluie, de asemenea, faptul că Prințul Harry s-a înfuriat” pentru că tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale. Încă din acel moment, Harry și-a anunțat tatăl că plănuiește să se însoare cu Meghan.

Căsătoria cu Meghan, un alt motiv de ceartă

Nu a primit răspunsul pe care și l-ar fi dorit, ceea ce l-a supărat și mai tare.

Prințul William, care era și el de față, a întrebat: „Ești sigur, Harold?”

Ulterior, Charles și-a „înfuriat”, din nou, fiul mai mic spunându-i că nu își permite să plătească pentru Meghan, în mod egal cât pentru William și Kate și tânăra lor familie. Posibilitatea de a-i retrage prințului Harry titlul de Duce de Sussex a fost, de asemenea, discutată la cel mai înalt nivel, potrivit relatării jurnalistului Jobson.

Consilierii palatului ar glumi că Meghan Markle „l-a luat ostatic pe Harry” și că a fost o victimă a sindromului Stockholm, în timpul disputei sale cu restul familiei regale. Alții sunt însă de părere că Harry a vrut pur și simplu să „întoarcă spatele tuturor și la tot ceea ce a învățat” și să înceapă o nouă viață.

Charles însuși nu a fost „în favoarea” luării titlului regal al lui Harry și, în ciuda disputelor de lungă durată, își iubește necondiționat fiul.