Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său după ce a refuzat să-i mai dea bani. Reacția Regelui Charles

0
Publicat:

Convorbirile dintre Prințul Harry și Regele Charles au devenit din ce în ce mai tensionate, după ce Harry a renunțat la titlurile regale și s-a mutat, alături de Meghan Markle, în Statele Unite. Se pare că după mai multe certuri aprinse, tatăl său, pe atunci Prințul de Wales, a refuzat să îi mai răspundă la telefon.

Regele Charles alături de William și Harry FOTO Arhivă
Regele Charles alături de William și Harry FOTO Arhivă

Banii, motivul disputei dintre Harry și rege

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon într-o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile fiului său, potrivit unei noi cărți despre familia regală britanică.

Apelurile au devenit tensionate din cauza chestiunii banilor, a susținut comentatorul regal Robert Jobson, care a detaliat deteriorarea relației dintre cei doi în noua sa carte intitulată „Regele nostru: Charles al III-lea”.

Prințul Charles a încetat pur și simplu să primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut bani în mod repetat”, se arată în carte.

Tot în paginile cărții, jurnalistul susține că atunci când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă. Întrebarea a venit după ce Harry a sunat-o în mod repetat pe regina să se plângă de comportamentul tatălui său, însă aceasta și-a încurajat nepotul să vorbească direct cu el.

Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”, a spus o sursă, în carte.

Cartea, care face vâlvă în presa britanică, dezvăluie, de asemenea, faptul că Prințul Harry s-a înfuriat” pentru că tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale. Încă din acel moment, Harry și-a anunțat tatăl că plănuiește să se însoare cu Meghan.

Căsătoria cu Meghan, un alt motiv de ceartă

Nu a primit răspunsul pe care și l-ar fi dorit, ceea ce l-a supărat și mai tare.

Prințul William, care era și el de față, a întrebat: „Ești sigur, Harold?”

Ulterior, Charles și-a „înfuriat”, din nou, fiul mai mic spunându-i că nu își permite să plătească pentru Meghan, în mod egal cât pentru William și Kate și tânăra lor familie. Posibilitatea de a-i retrage prințului Harry titlul de Duce de Sussex a fost, de asemenea, discutată la cel mai înalt nivel, potrivit relatării jurnalistului Jobson.

Consilierii palatului ar glumi că Meghan Markle „l-a luat ostatic pe Harry” și că a fost o victimă a sindromului Stockholm, în timpul disputei sale cu restul familiei regale. Alții sunt însă de părere că Harry a vrut pur și simplu să „întoarcă spatele tuturor și la tot ceea ce a învățat” și să înceapă o nouă viață.

Charles însuși nu a fost „în favoarea” luării titlului regal al lui Harry și, în ciuda disputelor de lungă durată, își iubește necondiționat fiul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite