Bradley Cooper, angajat la Burger King pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru rolul dintr-o viitoare comedie culinară l-au trimis pe Bradley Cooper într-un resturant Burger King, din Londra, unde actorul a servit clienţii şi şi-a însuşit arta pregătirii unui burger perfect, relatează mirror.co.uk.

Actorul din „Marea Mahmureală/ The Hangover“, şi-a petrecut ziua de 27 iulie întru-un restaurant Burger King, din piaţa Leicester, unde s-a antrenat pentru cel mai nou film al său, în care joacă rolul unui bucătar.

Starul, în vârstă de 39 de ani, a servit clienţii, care nu-şi puteau crede ochilor că o vedetă de talia lui Bradley Cooper nu numai că le aduce mâncarea, dar le-o şi prepară, a învăţat să facă burgeri ca la carte şi cartofi prăjiţi.

După ce actorul şi-a convins echipa de filmare că stăpâneşte arta culinară cu măiestria unui chef adevărat, Bradley Cooper a trecut din spatele casei de marcat, în faţa camerelor de filmat.

Potrivit unei surse, citate de publicaţia „The Sun“, Cooper s-a atrenat alături de bucătari autentici din echipa fast-food-ului Burger King. „Nu a fost nicio fanfară adusă acolo special pentru el. După felul în care vorbea cu oameni, nu ţi-ai fi dat niciodată seamă ca este un star de cinema“, a completat aceeaşi sursă.

Pregătirea actorului britanic pentru noua comedie culinară, numită provizoriu „Untitled John Wells Project“, a legat o nouă relaţie de prietenie între Bradley Cooper şi celebrul bucătar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, variantele din Marea Britanie şi SUA.

Potrivit site-ului digitalspy.com, comedia culinară, cu Bradley Cooper în rolul principal, a primit, până în momentul de faţă, trei nume diferite, însă producătorii nu au fost mulţumiţi de niciuna dintre aceste variante. Compania The Weinstein a hotărât ca, până la o decizie finală asupra numelui, filmul să fie cunoscut sub denumirea de „Untitled John Wells Project“

Hamburgerul pentru homosexuali, lansat de Burger King. Cum au reacţionat oamenii